Як орендувати нерухомість онлайн

Отримати в оренду невикористовувані на цей час нерухомі приміщення можливо. Для цього, необхідно звернутись до послуг будь якої надійної торгової біржі в Україні, котра виступає офіційним електронним майданчиком системи Прозорро. Продажі. Орендоване майно може знаходитись у власності як держави, так і приватній власності.

Оренда нерухомості за допомогою ЕТМ

Оренда нерухомості онлайн за допомогою ЕТМ має ряд переваг. Це і зручність  при роботі по оформленню документів, і відсутність тіньових схем, а найголовніше – рівність у правах між учасниками онлайн аукціонів. Таких підхід та механізм надають можливість не сумніватись у чесності проведення торгів щодо оренди нерухомого майна.

Кожен учасник має змогу спостерігати за ходом проведення торгів. Для цього необхідно бути зареєстрованим на офіційному майданчику а також розпочати участь у торгах. Прозора процедура лише додає впевненості в отриманому результаті та позбавляє можливості  для хвилювання.

Кожного дня, електронні аукціони набирають оберти популярності. Справа не тільки в прозорості, а й в користі для держави. За останні три роки своєї роботи, українська енергетична біржа внесла до бюджету України біль ніж 24 мільярди гривень. Це є безспірним привілеєм при виборі майданчика для участі у аукціонах.

Окрім того, сама по собі система Прозорро допомагає не простоювати нерухомому майну без діла, а швидко знаходити нових користувачів здатних платити гроші в державний бюджет. До всього цього приєднуються особи із приватною власністю, оскільки таким чином немає необхідності переплачувати за посередництво.

Де знайти надійний електронний майданчик

Ознайомитись із деталями проведення тендерів за оренду нерухомого майна можливо на сайті aeaep.com.ua. Це офіційний сайт Асоціації «Біржових та електронних» майданчиків. Окрім того у вас є можливість обрати надійний майданчик сере 36 членів цієї асоціації. Вони гарантовано реалізують проведення онлайн-торгів прозорими, відкритими та законними. Також, на сайті є посилання на кожну із цих товарних бірж зі стислим описом переваг та недоліків. Обирати лише вам, однак за допомогою цього ресурсу, вибір буде зробити не важко.